Eth、Neo、Ont、Aion、Celer、Wan、Beam、FBG | Token2049 活动首日议程/03.13

比特币 105 0


前言:今天分享下2049的活动的首日议程


13号议程


7:30 AM- 9:00 AM ( 1 Hour, 30 Min ) 

Registration and Continental Breakfast

注册和欧式早餐


9:00 AM- 9:15 AM ( 15 Min ) 

主题:欢迎仪式 Welcome to TOKEN2049 

地点:Grand Ballroom 1

介绍:Dave Chapman, CEO of ANXONE and Chairman of OSL, kicks off TOKEN2049 and introduces the exciting two days we have ahead of us. 

Dave Chapman ,将启动Token2049活动,并介绍接下来两天的活动

9:15 AM- 9:45 AM ( 30 Min ) 

主题:比特币标准 The Bitcoin Standard

地点:Grand Ballroom 1

简介:As bitcoin enters its tenth year, Ammous examines the unique economic properties of bitcoin, how bitcoin is scaling to meet growing demand, and the economic, political, and social impacts of the resort to a hard money like bitcoin.

比特币已经诞生了十年,Ammous研究了比特币的独特经济特性,比特币如何扩展以满足不断增长的需求,对经济,政治和社会的影响。

9:45 AM- 10:00 AM ( 15 Min ) 

主题:为去中心化的世界建立架构 Building the Fabric for the Decentralised World

地点:Grand Ballroom 2


9:45 AM- 10:30 AM ( 45 Min ) 

主题:监管环境 The Regulatory Landscape

地点:Grand Ballroom 1

简介:The crypto industry faces major regulatory overhang. What impact can we expect from regulatory arms around the world? How do investors navigate the space whilst staying compliant? Our panel covers the state of the regulatory landscape across the globe.

加密行业面临着重大的监管问题。我们对全球监管机构有何期望?投资者如何在保持合规的同时进行投资?我们的分论坛将讨论全球监管环境的状况。


10:00 AM- 10:15 AM ( 15 Min ) 

主题:根据CMC According to CoinMarketCap

地点:Grand Ballroom 2


10:15 AM- 10:30 AM ( 15 Min ) 

主题:数字资产管理:熊市的关键  Digital Assets Management: Keys to the Bearish Market

地点:Grand Ballroom 2


10:30 AM- 10:45 AM ( 15 Min ) 

交流休息 Networking Break

10:45 AM- 11:00 AM ( 15 Min ) 

主题:10年 - 去中心化的状态 10 Years In - The State of Decentralization

地点:Grand Ballroom 2

10:45 AM- 11:15 AM ( 30 Min ) 

主题:故事背后:来自二级市场的见解  Behind The Scenes: Insights From The Secondary Market

地点:Grand Ballroom 1

简介:This panel of secondary market players gives us a sneak peek into the whale trading activity that takes place behind the scenes, and discuss trends they've seen developing in their markets.

这个关于二级市场玩家的分论坛,将让我们看到幕后发生的鲸鱼交易活动,并讨论他们在市场上看到的趋势。

11:00 AM- 11:15 AM ( 15 Min ) 

主题:离岸期货和交易民主化  Offshore Futures and the Democratisation of Trading

地点:Grand Ballroom 2


11:15 AM- 11:30 AM ( 15 Min ) 

主题:评估智能合约平台 Valuing Smart Contract Platforms

地点:Grand Ballroom 2

11:15 AM- 11:50 AM ( 35 Min ) 

主题:去中心化的未来:互操作性和可扩展性  The Decentralized Future: Interoperability And Scalability

地点:Grand Ballroom 1

简介:This panel will discuss the latest developments within interoperability, scalability and how a decentralized future will look like.

这个分论坛会讨论最新的互操作性和可扩展性的发展,以及一个去中心化的未来是什么样的。

11:30 AM- 11:45 AM ( 15 Min ) 

主题:Boson共识:可扩展的区块链分片共识  Boson Consensus: A Scalable Blockchain Sharding Consensus

地点:Grand Ballroom 2

11:45 AM- 12:00 PM ( 15 Min ) 

主题:为智能城市和商业将物联网去中心化   Decentralising the IOT for Smarter Cities and Businesses

地点:Grand Ballroom 2

11:50 AM- 12:30 PM ( 40 Min ) 

主题:加密对冲基金的市场展望 Market Outlook For Crypto Hedge Funds

地点:Grand Ballroom 1

简介:Leading crypto hedge funds share their market insight, strategies and how they look to navigate 2019.

顶级加密对冲基金分享他们的市场见解,策略,以及2019年的行动


12:30 PM- 1:45 PM ( 1 Hour, 15 Min ) 

Lunch Break

午餐时间

1:45 PM- 2:20 PM ( 35 Min ) 

主题:为什么隐私重要  Why Privacy Matters

地点:Grand Ballroom 1

简介:Our panel of leading privacy projects and researchers discuss cutting edge developments in the space and explore how we can implement privacy whilst staying compliant.

本次分论坛由顶级隐私项目和学者讨论当前的前沿技术发展

探索我们如何在保持合规的同时实现隐私。

2:20 PM- 3:00 PM ( 40 Min ) 

主题:证券币- 百万亿之路? Security Tokens - The Road To Trillions?

地点:Grand Ballroom 1

简介:Trillions of dollars are today locked up in illiquid and inefficient assets throughout the world. Security tokens have the potential to unlock an entirely new realm of possibilities and opportunities of transacting any form of asset, instantly, to anyone globally.

如今,数万亿美元被锁定在全世界流动性不足和效率低下的资产中。证券代币有可能为全球任何人提供即时交易任何形式资产的全新可能性和机会。

2:30 PM- 2:45 PM ( 15 Min ) 

主题:Keynote: David Wachsman

地点:Grand Ballroom 2

2:45 PM- 3:00 PM ( 15 Min ) 

主题:区块链行业中丢失的中间层  The Missing Middle in Blockchain Industry

地点:Grand Ballroom 2

3:00 PM- 3:15 PM ( 15 Min ) 

主题:为现实世界建立用户友好的解决方案  Building User-Friendly Solutions for the Real World

地点:Grand Ballroom 2

3:00 PM- 3:45 PM ( 45 Min ) 

主题:建立智能合约平台  Building Smart Contract Platforms

地点:Grand Ballroom 1

简介:Leaders of decentralized protocols discuss and debate various approaches to building smart contract platforms and the opportunities their novel technology unlocks.

去中心化协议的领袖讨论用于建立智能合约平台的各种方法,以及他们的解锁新技术的机会。

3:15 PM- 3:30 PM ( 15 Min ) 

主题:去中心化AI的力量  The Power of Decentralized AI

地点:Grand Ballroom 2

3:30 PM- 3:45 PM ( 15 Min ) 

主题:应用Permaweb:去中心化网络的演示  Live from the Permaweb: Demos of the decentralised web

地点:Grand Ballroom 2

3:45 PM- 4:00 PM ( 15 Min ) 

交流休息 Networking Break

4:00 PM- 4:15 PM ( 15 Min ) 

主题:交易所的优先交易员:安全、伙伴关系和留存  Prioritizing Traders on Exchanges: Security, Partnerships and Retention

地点:Grand Ballroom 2

4:00 PM- 4:40 PM ( 40 Min ) 

主题:稳定币:金钱和国家的分离?  Stablecoins: The Separation Of Money And State?

地点:Grand Ballroom 1

简介:If 2017 was the year of ICOs, 2018 was the year of stablecoins. Multiple new approaches looking to provide a stable solution for the crypto industry have spawned over the past year. Our expert panel discusses the huge potential and possible global impact of stablecoins.

如果2017年是ICO的一年,2018就是稳定币的一年。在过去一年中,出现了多种旨在为加密行业提供稳定解决方案的新方法。我们的专家小组将讨论稳定币的巨大潜力和可能的全球影响。

4:15 PM- 4:45 PM ( 30 Min ) 

主题:区块链的社会影响 Blockchain for Social Impact

地点:Grand Ballroom 2

4:40 PM- 5:15 PM ( 35 Min ) 

主题:Web3.0会是什么样?  What Will Web 3.0 Look Like?

地点:Grand Ballroom 1

简介:This panel of thought leaders spanning from investors to founders discusses the challenges and potential opportunities of Web 3.0

该分论坛的嘉宾将讨论Web3.0的挑战和潜在机会

5:15 PM- 5:55 PM ( 40 Min ) 

主题:推动十亿加密用户  The Push Towards A Billion Crypto Users

地点:Grand Ballroom 1

简介:10 years in, we're still far away from seeing mass crypto adoption. The adage holds: "Most people overestimate what they can do in one year and underestimate what they can do in ten years" - Bill Gates. This panel seeks to understand where the industry will be in the next 10 years, and discusses opportunities and challenges in the push towards a billion crypto users.

10年后,我们仍未看到大规模加密技术落地应用。 “大多数人都高估了他们一年内可以做的事情,而低估了他们十年内能做些什么” - 比尔盖茨。 该分论坛旨在探讨区块链行业未来10年的发展方向,并讨论推动10亿加密用户的机遇和挑战。

5:55 PM- 6:30 PM ( 35 Min ) 

Networking Break

6:30 PM- 9:15 PM ( 2 Hours, 45 Min ) 

主题:以太坊亚洲超级见面会  Ethereum Asia SuperMeetup

地点:Grand Ballroom 1

简介:Members of the Ethereum Foundation, and Ethereum Community Leaders from across Asia, will come together for an insightful evening. Ethereum SuperMeetup will provide participants with the opportunity to learn from leading voices in the Ethereum ecosystem.

以太坊基金会成员,亚洲的以太坊社区领袖,将聚集在一起,共度美好的夜晚。 以太坊SuperMeetup将为参与者提供学习以太坊生态系统的机会。

具体查看:


更多AsiaCryptoWeek的介绍点击:






最后,活动新推出,单日票,原价599美刀,使用折扣码可以优惠20%,有需要的小伙伴欢迎加入知识星球,获取价值信息,更有特殊的299美刀门票获取机会~


2019年,分享干货将更加劲暴。加入我们的社群,顶级干货尽收囊中,从此开启逆袭之路。感谢各位小伙伴的支持~


标签: 比特币

发表评论 (已有0条评论)

还木有评论哦,快来抢沙发吧~